Pjesëmarrja në Panairin i Punës që është organizuar në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës (APRK), në Komunën e Pejës dhe Zyra Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ

Pjesëmarrja në Panairin i Punës që është organizuar në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës (APRK), në Komunën e Pejës dhe Zyra Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ