Pjesëmarrja në Panairin i Punës që është organizuar në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës (APRK), në Komunën e Mitrovicës dhe Zyra Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ)