𝐌𝐛𝐞̈𝐬𝐡𝐭𝐞𝐭𝐣𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐣𝐞𝐭 𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐤𝐮𝐫𝐚 𝐧𝐠𝐚 𝐭𝐞̈𝐫𝐦𝐞𝐭𝐢 𝐧𝐞̈ 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐞̈𝐫𝐢

Kreditimi Rural i Kosovës (KRK), shpreh ngushëllime dhe keqardhje të thellë për viktimat dhe njerëzit e prekur nga tërmeti në Shqipëri.
Në shenjë solidarizimi dhe mbështetje për të goditurit nga tërmeti, Kreditimi Rural i Kosovës (KRK) kotribuon me 𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐨 në fondin e krijuar nga qeveria e Shqipërisë.
Po ashtu stafi i KRK, në bazë te vullnetit të tyre do të kontribuojnë me një shumë shtesë në fillim të javës së ardhshme