Përshkrimi i kredisë

KREDI E GJELBËR GGF
Kredia e gjelbër është një produkt që është dedikuar për klientët individual, e cila kontribuon në rritjen e efikasitit të energjisë. Aktivitetet që mbështeten nga kredia e gjelbër janë:

 • Izolimi termik të mureve të shtëpisë
 • Izolimi të dyshemesë, tavanit dhe kulmit
 • Zëvendësimi i dritareve
 • Instalimi i sistemeve solare për ngrohje te ujit
 • Ndërrimi i pompave te nxehjes etj.

Karakteristikat e produktit:

 • Shuma e kredisë nga 200 deri 10,000 Euro
 • Afatgjatësia 6 deri në 60 Muaj
 • Mënyra e kthimit –Mujore

Faleminderit që zgjedhët Kreditimin Rural të Kosovës

Gjithmonë në shërbimin tuaj

Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja

Faleminderit që zgjedhët Kreditimin Rural të Kosovës

Gjithmon në shërbimin tuaj

Statistika

 • 0

  Numri i klientëve të shërbyer

 • 0

  Numri i klientëve aktiv

 • 0

  Portfolio aktive

 • 0

  Numri i degëve