Përshkrimi i kredisë

KREDI E GJELBËR GGF
Kredia e gjelbër është një produkt që është dedikuar për klientët individual, e cila kontribuon në rritjen e efikasitit të energjisë. Aktivitetet që mbështeten nga kredia e gjelbër janë:

 • Izolimi termik të mureve të shtëpisë
 • Izolimi të dyshemesë, tavanit dhe kulmit
 • Zëvendësimi i dritareve
 • Instalimi i sistemeve solare për ngrohje te ujit
 • Ndërrimi i pompave te nxehjes etj.

Karakteristikat e produktit:

 • Shuma e kredisë nga 200 deri 10,000 Euro
 • Afatgjatësia 6 deri në 60 Muaj
 • Mënyra e kthimit –Mujore

Ju lutemi t`i shkruani të dhënat e juaja!

Faleminderit që zgjedhët Kreditimin Rural të Kosovës

Gjithmon në shërbimin tuaj

Statistika

 • 0

  Numri i klientëve të shërbyer

 • 0

  Numri i klientëve aktiv

 • 0

  Portfolio aktive

 • 0

  Numri i degëve