Përshkrimi i kredisë

KREDI E GJELBËR 

Qëllimi i kredisë: 

– Izolimit termik të mureve të shtëpisë;
– Izolimit të dyshemesë, tavanit dhe kulmit;
– Zëvendësimit të dritareve;
– Blerjes së pajisjeve të amvisërisë të kategorizuara në
kategorinë ‘A’ të kursimit të energjisë (shporet, frigorifer,
ene-larëse, etj.);
– Zëvendësimin e bojlerëve të vjetër me ata me efikas në
shpenzimin e energjisë;
– Instalimi i sistemeve solare për ngrohje te ujit;
– Ndërrimi i pompave të nxehjes, etj.

Karakteristikat e produktit: 

 • Shuma 200 deri në 10,000€
 • Aftatgjatësi 6 deri në 60 muaj
 • Mënyra e kthimit-mujore

Faleminderit që zgjedhët Kreditimin Rural të Kosovës

Gjithmonë në shërbimin tuaj

Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja

Faleminderit që zgjedhët Kreditimin Rural të Kosovës

Gjithmon në shërbimin tuaj

Statistika

 • 0

  Numri i klientëve të shërbyer

 • 0

  Numri i klientëve aktiv

 • 0

  Portfolio aktive

 • 0

  Numri i degëve