Përshkrimi i kredisë

Qëllimi i kredisë:

Produkti dedikohet: për klientët të cilët dëshirojnë përmirësimin e kushteve të jetesës dhe plotësimin e nevojave si p.sh: për blerjet e pajisjeve shtëpiake, renovim dhe ndërtim të shtëpisë, blerjen e veturës, blerje të patundshmërisë, etj.

Karakteristikat e produktit:

 • Shumat nga 200 deri në 25,000 Euro
 • Afatgjatësia 3 deri në 60 Muaj
 • Grejsë periudhë – Jo
 • Mënyra e kthimit –Mujore

Faleminderit që zgjedhët Kreditimin Rural të Kosovës

Gjithmonë në shërbimin tuaj

Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja

Faleminderit që zgjedhët Kreditimin Rural të Kosovës

Gjithmon në shërbimin tuaj

Statistika

 • 0

  Numri i klientëve të shërbyer

 • 0

  Numri i klientëve aktiv

 • 0

  Portfolio aktive

 • 0

  Numri i degëve