Përshkrimi i kredisë

Qëllimi i kredisë:

Produkti i dedikohet: klientëve te cilët dëshirojnë të zhvillojnë apo te rrisin biznesin/aktivitetin e tyre.
Kredia për biznes mund të shfrytëzohet për blerjen e mjeteve fikse dhe kapitalit të punës.

Karakteristikat e produktit:

 • Shuma e kredisë nga 200 deri në 25,000 Euro
 • Afatgjatësia 3 deri në 60 Muaj
 • Grejsë periudhë – Për biznes deri në 3 Muaj
 • Mënyra e kthimit – mujore,grejsë periudhë.

Faleminderit që zgjedhët Kreditimin Rural të Kosovës

Gjithmonë në shërbimin tuaj

Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja

Faleminderit që zgjedhët Kreditimin Rural të Kosovës

Gjithmon në shërbimin tuaj

Statistika

 • 0

  Numri i klientëve të shërbyer

 • 0

  Numri i klientëve aktiv

 • 0

  Portfolio aktive

 • 0

  Numri i degëve