Në KRK, gjithçka që bëjmë është e frymëzuar nga misioni ynë, profili ynë dhe vlerat tona. Premtimi ynë përcakton një fokus të qartë të punës sonë, ndërsa vlerat tona përcaktojnë se si e kryejmë misionin tonë.

Statistika

 • 0

  Numri i klientëve të shërbyer

 • 0

  Numri i klientëve aktiv

 • 0

  Portfolio aktive

 • 0

  Numri i degëve