Karriera

Mirësevini në sistemin online të aplikimit për punë. Një kohësisht ju falenderojmë që keni përzgjedhur institucionin  tonë si punëdhënësin tuaj potencial. KRK-Kreditimi Rural i Kosovës me kënaqësi fton të gjithë ju që jeni të motivuar për arritjen e rezultateve, keni kualifikimin e duhur, jeni të përkushtuar dhe iniciatorë, të aplikoni për pozitën/at e hapura në KRK.

Njoftim mbi të drejtat e subjektit të dhënave personale gjatë procesit të rekrutimit

Formulari i tërheqjes së pëlqimit

 

Statistika

 • 0

  Numri i klientëve të shërbyer

 • 0

  Numri i klientëve aktiv

 • 0

  Portfolio aktive

 • 0

  Numri i degëve