KRK kujdeset për cilësinë e shërbimit ndaj klientëve përmes:

 • Informimit lidhur me produktet kreditore, ecurinë e biznesit të klientit dhe nevojave të tij për kredi,
 • Përkushtimit për ofrimin e shërbimeve të shpejta dhe cilësore,
 • Krijimit të qasjes në shërbimet financiare të klientëve me të ardhura të ulëta,
 • Respektimit të partneritetit në mes klientëve dhe KRK-së, me qëllim të zhvillimit të vazhdueshëm të biznesit të tyre,
 • Zbatimit të standardeve më të larta të profesionalizmit dhe etikës

Statistika

 • 0

  Numri i klientëve të shërbyer

 • 0

  Numri i klientëve aktiv

 • 0

  Portfolio aktive

 • 0

  Numri i degëve