Lajmet

BERZH-i ndan 1 milion € në mbështetje të kreditimit për energji efiçienteBanka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) është duke promovuar efiçiencën e energjisë në sektorin e banimit në Kosovë duke financuar me një kredi shtesë prej 1 milion euro tek Kreditimi Rural i Kosovës (KRK), një nga institucionet kryesore mikrofinanciare në vend. (Më shumë)