Tregjet e synuara

Sektori i bujqësisë: stimulimi i bujqëve dhe perkrahja e tyre në zhvillim e kulturave bujqësore,blerjen e mekanizmit bujqësor,rritjen dhe zhvillimin e bagëtisë,përpunimin e mishit/qumështit etj,.

Sektori i tregtisë: mbështetja për furnzim për markete (shitore),qendra tregtare dhe aktivitete të tjera të shitblerjeve.

Sektori i shërbimit: ofrimi dhe lloj-llojshmëria e shërbimeve për mekanikët,orë punuesit,këpuctarët,rrobaqepësit,etj.

Sektori i prodhimit: përkrahja e prodhuesve vendor: të metaleve,mobilerive,materialeve ndërtimore,prodhimit të dyerve dhe dritareve,etj.

Statistika

 • 0

  Numri i klientëve të shërbyer

 • 0

  Numri i klientëve aktiv

 • 0

  Portfolio aktive

 • 0

  Numri i degëve